NISOC
 Modules
 Administration
 
 Latest News
 
 Next Event

 

For terms and conditions in english, please mail us @ info@st-autosport.com

Alle services en bestellingen worden enkel uitgevoerd bij een voorschot van 100% op het totale bedrag inclusief BTW behalve dewelke anders overeengekomen.

De betaaltermijn voor een factuur bedraagt 30 dagen, tenzij in een schriftelijke overeenkomst anders bepaald is.


Artikelen die besteld zijn en niet worden afgehaald binnen de periode van 30 dagen worden eigendom van
Tonni Sneyers - ST-Autosport.


ST-Autosport of Tonni Sneyers is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen door toedoen van derden, dit doordat als wij een bestelling plaatsen bij leveranciers ook een voorafbetaling moeten doen, eens deze inkomende factuur betaald aan leveranciers zijn wij volledig aangewezen op de goede trouw en handelingen van deze derde partij.

Motor-Tuning en modificatie van motor en motormanagement zijn in Belgie bij wet NIET toegelaten voor wagens die zich begeven op de openbare weg en dewelke niet voorzien zijn van een aangepaste Homologatie Procedure met beschreven wijzigingen.
ST-Autosport / Tonni Sneyers modificeert geen wagens voor de openbare weg en kan daarom ook NIET verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen!
ST-Autosport / Tonni Sneyers benadrukt dat het machines bouwd en dat deze enkel geschikt zijn voor circuit en autosport gebruik en ook daarvoor enkel mogen gebruikt worden! Het gebruikt op de openbare weg van deze machine als Auto of eender ander voertuig is dan ook Streng verboden zonder een daarvoor voorziene procedure indien toepasselijk!
ST-Autosport / Tonni Sneyers zijn/is niet verantwoordelijk voor machines of voertuigen aangeleverd met al dan niet erkende kentekens of homologaties die afwijken of gelijkaardig zijn aan eender welke norm. Elk voertuig of transportmiddel wordt dan ook beschouwd als een machine,en enkel geschikt voor de autosport op daarvoor voorziene locaties.


Door bij ons een bestelling te plaatsen of uw voertuig achter te laten, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Voor volledige en bijkomende voorwaarden gelieve ons of onze advokaten te raadplegen.
info@st-autosport.com

Onder alle voorbehoud, zonder nadelige erkenning.
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest 2006 by me.


ST-Autosport - info@st-autosport.com - 0032(0)496 56 87 86 - Staatsbaan 87, 3945 Ham - BTW/Tax nr: BE 0893.510.154